2014. július 5., szombat

Prológus

Sziasztok!:)
Ez a nap is elérkezett, hogy felkerült a prólogus.
Remélem tetszeni fog és velem tartotok a történetben!
Nem sokára hozom az első részt is!:)
Iratkozzatok fel és kommizzatok!:)
Jó olvasást!


Két gyönyörű vidék, két királysággal az élen. Tomlinson fejedelem és Grande fejedelem. Évtizedekkel ezelőtt, mikor polgárháborúk dúltak, már e két királyság szorosan barátságban élt egymás mellett. Boldogságban és szomorúságban is egyaránt osztoztak. 19 évvel ezelőtt a Grande királyságba született egy csodálatos kislány, Ariana. A gyermek születése után, az édesanya súlyos betegségben életét vesztette. Sajnos ez az élet körforgása. Van, aki megszületik és van, aki elvándorol egy másik életbe, hogy ott az örökkévalóságig nyugovóra térjen. Ez ellen senki se tehet semmit, nem lehet megakadályozni. Az újszülött az édesapjára, George Grande maradt. George egyszerre volt kiváló apuka és szerető édesanya. Mivel a királyság fiú trónörökös nélkül maradt és a király nem akart újra megnősülni, ezért felmerült a kérdés, hogy mi lesz a királyság sorsa, ugyanis az uralkodói címek apáról fiúra vándoroltak.
Pár évvel Ariana születése előtt, a Tomlinson királyságot a sors egy fiú trónörökössel ajándékozta meg, Louis herceggel. Mr. és Mrs. Tomlinson, Grande királyné halála után, mindenben segítették a megözvegyült királyt és a kis hercegnőt. A két királyság előre gondolkozott a jövővel kapcsolatban.
Megállapodtak abban, hogy ha Ariana betölti a huszadik életévét, házasságot köt Louis-szal, így a két királyság eggyé válhat.

2 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Júúúj, össze fognak házasodni? *-* :DD Egyébként Ariana és Louis tudnak erről vagy csak a huszadik születésnapjukon fognak rájönni? o.o
    Siess az első fejezettel! ;P
    Puszi: Cassie ;*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Nem erről a házasság dologról még nem tudnak és egy ideig nem is fognak róla tudni. De majd minden időben kiderül..:)
      Jövő héten hozom a következő fejezetet!:)

      Törlés